Strada Mihai Viteazu nr. 36, Constanta

contact@specialstudio.ro

0767 253 178

Despre Noi - Special Moments Studio
15295
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15295,bridge-core-1.0.5,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
 

Despre Noi

Suntem o echipă mică dar plină de pasiune, dedicată să creeze amintiri speciale pe care să le preţuiţi toată viaţa. Scopul nostru este să imortalizăm momentele inedite pentru a le putea împărtăşi mai târziu generaţiilor viitoare.

 

Misiunea nostră este să captăm emoţia, frumuseţea autentică a celor mai importante evenimente din viaţa voastră, să creăm amintiri de durată cu pasiune şi entuziasm. Oricare ar fi momentul tău special misiunea noastră este să-l surprindem artistic şi să-ţi oferim cea mai bună experienţă posibilă.

 

Special Moments Studio este specializat în fotografii artistice pentru gravide, nou născuţi, bebeluşi, copii sau familie. Suntem alături de voi la cele mai importante momente din viaţă: perioada de maternitate, botez, zile de naştere, majorate. Oferim sesiuni foto personalizate, bazate pe viziunea clientului, într-un cadru confortabi care vă captează personalitatea şi naturaleţea. La Special Moments Studio vom surprinde fiecare emoţie şi detaliu astfel încât, peste ani, să puteţi reatrăi evenimentele uinice din viaţa voastră pe care să vi le amintiţi cu bucurie.

 

O atenţie specială o acordăm copiilor şi bebeluşilor şi creăm toate condiţiile pentru o sesiune foto reuşită. Vom alege momentul în care să fotografiem copilul în funcţie de programul acestuia, astfel încât să fie în cea mai bună formă. Înainte de şedinţa foto micuţul va avea o perioadă de acomodare cu locul şi cu persoanele cu care uremază să interacţioneze pentru că întotdeauna cele mai reuşite zâmbete sunt cele ale unui copil relaxat.

 

Indiferent care este ocazia pentru care alegeţi Special Moments Studio, noi vă oferim fotografii de calitate, realizate de profesionişti, cu echipamente de ultimă generaţie. Creativitatea fotografului şi a graficianului, pasiunea şi iubirea pentru arta fotografică sunt garanţia unui rezultat spectaculos.
Haideţi să realizăm împreună momente de neuitat!