Strada Mihai Viteazu nr. 36, Constanta

contact@specialstudio.ro

0767 253 178

ALBUME FOTO PERSONALIZATE - Special Moments Studio
16043
post-template-default,single,single-post,postid-16043,single-format-standard,bridge-core-1.0.5,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
 

ALBUME FOTO PERSONALIZATE

ALBUME FOTO PERSONALIZATE

Pentru că știm cât de importante sunt amintirile, ne-am gândit să includem în fiecare pachet câte un album foto. Este cea mai frumoasă metodă si sigură de a păstra amintirile în siguranță.

De ce recomandăm păstrarea amintirilor în albume foto?

SIGURANȚA –  Albumele foto sunt una din cele mai sigure soluții de a păstra amintirile. Pe calculator se pot pierde intr-o clipa de neatenție sau din cauza unei defecțiuni la hard disk.  Acum câțiva ani aveam CD/ DVD, acum stick-urile în schimb albumele au rămas mereu în aceiași formă și nu există niciodată riscul sa nu puteți vedea fotografiile pentru că nu aveți aparatură de ultimă generație. Cea mai bună asigurare este să creați o copie fizică a fotografiilor pe lângă cea digitală. Albumele se pot păstra de-a lungul mai multor generații. Albumele nu se demodează niciodată.

PEZENTAREA – Cea mai bună metodă de a vă prezenta fotografiile apropriaților, familiei sau prietenilor. Cui nu-i place să răsfoiască un album cu fotografii? Ce mod mai frumos de a prezenta fotografiile dragi ție unor prieteni sau chiar familiei, decât aranjate frumos într-un album foto.

CALITATEA IMAGINI – Doar monitoarele/ecranele profesionale și calibrate adecvat afișează culorile corect și la o rezoluție de înalta calitate. Printarea acestora într-un album este cea mai bună soluție pentru a avea fotografiile la calitate si rezoluție foarte bună.