Strada Mihai Viteazu nr. 36, Constanta

contact@specialstudio.ro

0767 253 178

FAQ - Special Moments Studio
15437
page-template-default,page,page-id-15437,bridge-core-1.0.5,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
 

FAQ

1. Vreau sa realizez o sedinta foto sau sa accesez un alt serviciu. Cum pot afla costurile?

Preturile sunt afisate pe acest site, la sectiunea „PRETURI”. Daca ai nevoie de lamuriri suplimentare, ne poti contacta pe e-mail contact@specialstudio.ro, sau la numarul de telefon: 0767253178.

2. Cu cat timp inainte este bine sa fac o programare?

Ne ajuta foarte mult sa stabilim cat mai din timp sedintele foto.

Pentru maternitate, programarea se face pentru saptamanile 28-34, asa ca recomandam sa va faceti programarea la inceputul celui de-al doliea trimestru de sarcina.

Pentru sedinta foto de nou-nascut, stabilim din timpul sarcinii data probabila a nasterii, iar la 1-3 zile dupa nastere stabilim data exacta.

3. Cum trebuie sa ne pregatim pentru sedinta foto de nou-nascuti?

Ar fi de preferat ca tinuta parintilor in cadrul sedintei cu bebelusul sa fie casual, in culori pastel, neutre, asortate, de preferabil uni, fara imprimeuri.

Pentru siguranta bebelusului in timpul sedintei foto este nevoie de un asistent care sa supravegheze in permanenta bebelusul. Putem asigura un asistent sau poate ajuta cineva din familie (mama, tatal, bunica, bunicul), pentru ca bebelusul sa intre in contact cu cat mai putine persoane, daca va doriti acest lucru.

Este de preferat ca bebelusul sa fie treaz la inceputul sedintei foto, cand facem cadrele cu parintii, apoi vom incerca sa ii cream conditiile optime pentru a adormi si a reusi sa stilizam sedinta foto. 

4. Cate poze primim?

Numarul imaginilor variaza in functie de sesiunea foto aleasa – la sectiunea „PRETURI” gasiti mai multe detalii in legatura cu aceast subiect.

5. Putem primi absolut toate pozele realizate?

Fotografiile realizate sunt cartea noastra de vizita, asa ca ne rezervam drepul de a va oferi doar pozele de calitate foarte buna, care surprind cel mai bine momentul, emotia, oamenii!

6. Se poate achita o extra-taxa pentru a primi fotografiile mai rapid?

Din respect pentru fiecare client in parte, fotografiile sunt editate si predate in ordinea in care au fost realizate sedintele foto.

7. Ce drepturi am asupra pozelor pe care le primesc?

Fotografiile pot fi folosite pentru uz personal, de catre persoanele direct implicate in sedinta foto. In rest, drepturile de autor apartin fotografului, fapt de care trebuie sa tineti cont daca doriti sa le dati in folosinta unor terte persoane.

8. Pot primi fotografiile si in format printat?

Da, realizam si albume foto printate, pe hartie fotografica, iar pretul acestora difera in functie de marime si de numarul de pagini.