Strada Mihai Viteazu nr. 36, Constanta

contact@specialstudio.ro

0767 253 178

Sedinta Foto Studio - Special Moments Studio
15476
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15476,bridge-core-1.0.5,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
 

Sedinta Foto Studio

Imaginile pe care le realizam sunt intotdeauna adaptate cerintelor voastre, fie ca aveti nevoie de fotografii profesionale ce vor fi utilizate in anumite cataloage sau site-uri web, fie ca doriti sa le folositi in alte scopuri, mereu ne dam silinta sa le livram exact pe placul fiecarui client.

 


Deoarece lumina este principalul factor care contribuie la realizarea unei fotografii reusite si pentru ca lumina solara nu ne este intotdeauna la indemana, am conceput pentru voi locul perfect pentru a putea realiza cadre inedite si pline de culoare.

 


Cu ajutorul blitzurilor profesionale, in studio putem beneficia de lumina in permanenta, lucru care ne va incuraja si ne va ajuta totodata sa printam in imagini cele mai importante si frumoase momente din viata voastra.

 


Experientele traite in studio in timpul unei sesiuni foto de orice tip, reprezinta momente distractive si categoric pline de succes.

 


Insa pentru a putea realiza fotografii si cadre de neuitat, avem nevoie de cel mai important accesoriu, o sursa de lumina corecta, deoarece cu o simpla lampa de studiu sau o veioza nu vom putea face minuni.

 


Cu ajutorul aparaturii profesionale din cadrul studioului nostru avem oportunitatea de a surprinde orice eveniment important din viata dvs, pe care mai apoi il veti transforma in cea mai frumoasa amintire ilustrata.

 


Fotografia realizata in cadrul unui studio reprezinta denumirea generica a oricarui tip de fotografie ce se desfasoara in cadrul unui spatiu special amenajat, spatiu ce poarta denumirea de studio.

 


Poate inca multi dintre voi va intrebati oare care sunt avantajele realizarii unei sedinte foto profesionale in interiorul unui studio. In primul rand, protagonistii sedintelor foto dar si fotograful nu vor fi niciodata deranjati de factorii externi pe parcusrsul intregii sedinte. Aceasta se va efectua intr-un mediu propice, unde veti fi intampinati de toate conditiile de care aveti nevoie.

 


Recuzita va va sta de asemenea la dispozitie si se va asigura in mod normal un nivel optim si de calitate a luminii. Timpul va fi si el cel mai bun prieten al nostru pe parcursul sedintei, putem trage cadre 24/24 ore, iar cei ce isi doresc si inregistrari audio, studioul este exact locul potrivit pentru realizarea acestora. De ce? Pentru ca este liniste si nu veti fi deranjati de absolut nimeni si nimic.

 


Ne place sa credem ca prin ceea ce facem reusim sa imbinam calitatea, eficienta si rentabilitatea in cel mai confortabil mod pentru dvs. Incercam intotdeauna sa perfectionam metodele acestui domeniu al fotografiei, astfel incat sa pot oferi seriozitate si garantie tuturor serviciilor pe care le prestam.

 


Permiteti-ne sa va unim toate amintirile intr-o carte foto si sa realizam impreuna un album in care veti regasi peste ani cele mai pure si frumoase sentimente traite vreodata.

 


Fie ca doriti sa va pastrati amintirile anumitor momente dragi sau poate doar aveti nevoie de anumite cadre si fotografii pentru afacerea dvs, o sedinta foto profesionala intr-un studio special amenajat devine din ce in ce mai mult o necesitate.

 


Cu toate ca exista deja camere profesioniste ce pot fi accesibile oricui, colaborarea cu un fotograf inseamna realizarea unor fotografii de o calitate superioara, iar aportul acestuia este incontestabil.

 


Un alt imens avantaj al realizarii fotografiilor in studio in constituie faptul ca, abordarea sesiunii poate fi una destul de usoara, putem stabili impreuna in functie de dorintele si nevoile fiecaruia, daca vom avea nevoie de atmosfera linistita, relaxanta sau una mai spontana si energica. Spatiul, decorul si recuzita sunt 3 dintre elementele principale ce ne vor ajuta sa asternem pe hartie cele mai frumoase clipe.

 


Daca doriti reputatie si nu doar identitate, este nevoie sa investiti intr-un portofoliu al fotografiilor de business, pentru ca doar portretele profesionale va pot asocia valorilor apreciate in lumea afacerilor.

 


In studioul nostru, realizam intotdeauna combinatia perfecta intre artistic si comercial pentru a oferi fotografiei cele mai inalte standarde calitative.

 


Pentru noi, siguranta clientilor este si va fi intotdeauna pe primul plan, de aceea, inainte de a incepe sesiunea foto, discutam cu fiecare protagonist despre lucrurile pe care urmeaza sa le efectuam, despre cadrele si pozitiile in care ei vor sta.