Strada Mihai Viteazu nr. 36, Constanta

contact@specialstudio.ro

0767 253 178

Siguranță clienților ne preocupă - Special Moments Studio
16047
post-template-default,single,single-post,postid-16047,single-format-standard,bridge-core-1.0.5,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
 

Siguranță clienților ne preocupă

Siguranță clienților ne preocupă

   Îmi place ceea ce fac. Și dacă m-ați cunoscut știți că sunt entuziasmată să cunosc persoane noi, cu care să cream amintiri frumoase care vor ține o viață întreagă, cum ar fi primul zâmbet al bebelușului tău surprins și păstrat în albumul foto pe care îl vei primi.

   Pe timpul pandemiei provocate de COVID-19 mi-au lipsit aceste zâmbete și când am reluat ședințele foto, bineînțeles că am luat o serie de măsuri de protecție suplimentare pentru siguranța persoanelor care vin în studioul nostru. Acestea sunt următoarele:

– Ședințele foto de studio vor fi limitate la o ședință pe zi.

– Înainte de ședința foto, studioul va fi curățat și dezinfectat pe toate suprafețele cu soluții speciale.

– Studioul foto va fi aerisit minim 60 minute înainte și după ședința foto.

– Toate materialele textile (wrapuri, hăinuțe, păturici) care au intrat în contact cu bebelușul vor fi spălate și călcate.

– Toată recuzita folosită la ședința foto (găletușe, coșulețe) va fi dezinfectată cu spray dezinfectant.

– Fotograful și personalul firmei vor purta mască de protecție.

– Ne vom spăla pe mâini și dezinfecta înainte de ședința foto, dar și în timpul acesteia.

  Bineînțeles că fără ajutorul clienților noștri, nu vom putea respecta aceste reguli, așa că vă rugăm:

– la intrarea în studio să ne lăsați să vă luăm temperatura cu ajutorul termometrului non-contact, conf. legislației în vigoare temperatura trebuie să fie sub 37.3 °C.

– clienții își vor lăsa încălțămintea de stradă în spațiul special amenajat.

– clienții își vor spăla și dezinfecta mâinile cu soluțiile puse la dispoziție de studio.

   Din cauza situației actuale la ședințele foto din studio se vor accepta doar prezența părinților și fraților, pentru cadre cu mai multe persoane vă recomandăm să facem sesiune foto afară.

  Pentru minimizarea împrăștierii virusului COVID-19, sesiunea foto se va anula dacă nu vă simțiți bine și știți că ați luat contact cu cineva infectat.

  Personalului firmei le va fi monitorizata temperatura si starea de sănătate înainte să vină la studio.

   De reținut este că accesibilitatea în studio se face ușor și chiar daca este situat în centru, nu este pe o strada cu mult trafic pietonal.
 
  Voi avea grijă ca experiența voastră la studio să fie în continuare una plăcută și vă aștept cu drag să realizăm împreună momente de neuitat.