Strada Mihai Viteazu nr. 36, Constanta

contact@specialstudio.ro

0767 253 178

Pregătire pentru ședința foto de nou-născuți - Special Moments Studio
16031
post-template-default,single,single-post,postid-16031,single-format-standard,bridge-core-1.0.5,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
 

Pregătire pentru ședința foto de nou-născuți

Pregătire pentru ședința foto de nou-născuți

Înarmează-te cu multă răbdare

Fotografia de nou-născuți este un proces laborios, astfel că va trebui să te înarmezi cu multă răbdare și entuziasm, întrucât vom sta împreună până la 2-4 ore. Și pentru că bebelușii sunt mai fericiți în prima parte a zilei, vom programa ședința spre dimineață.

Cum îl pregătim pe bebeluș? Dar noi, părinții?

Pentru a avea parte de un parcurs lejer și relaxant al ședintei foto, iată mai jos câteva sfaturi:

  • Dacă bebelușul este alăptat, îcearcă să excluzi din alimentația ta alimentele care pot provoca crampe abdominale. Evitaă mâncarea picantă, cofeina, sucurile acidulate, legumele crucifere sau alte alimente care știi că îi pot provoca micuțului crampe abdominale.
  • Încearcă să ții bebelușul treaz cel puțin o oră înainte de începerea ședinței foto. În felul acesta, va fi deja obosit când ajungeți la studio și va adormi mult mai repede, ușurând misiunea fotografului.
  • Hrănește bebelușul înainte de începerea ședintei foto, astfel el va fi sătul și va dormi bine chiar de la început.
  • Imbracă-l în haine lejere care pot fi date jos usor. Evită body-urile sau bluzele care se scot pe cap. Cele mai indicate sunt body-urile sau șalopetele cu capse sau fermoar. Evită hainele strâmte care pot lăsa urme pe pielea bebelușului.
  • Dacă bebelușul este hrănit cu lapte praf, adu cu tine suficient pentru a-l hrăni și la studio.
  • Chiar dacă acasă nu i-ai oferit până acum bebelușului suzeta, pe mine aceasta mă va ajuta mult la calmarea lui atunci când fac tranziția între poziții, așa că îți recomand să aduci una. Va fi folosită doar la ședința foto și te asigur că bebelușul nu se va învăța cu ea din această experiență unică.
  • Pentru că fotografiile de familie nu pot lipsi, vă sugerez să fiți pregătiți si voi, părinții. O coafură lejeră și un machiaj discret al mamei vor da o nota elegantă imaginilor. In ceea ce priveste vestimentația, încercați să evitați culorile puternice și imprimeurile sau logo-urile mari. Culorile neutre sau pastel sunt indicate, pentru ca bebelusul să fie în centrul atenției în brațele voastre.

Nu uita să iei la tine toate lucrurile necesare pentru o ședință lungă

Atunci când vii cu bebe la ședința foto, nu uita să ai la tine tot ce-ți trebuie pentru confortul micuțului și al tău: pampers, șervețele umede, hăinuțe de schimb, lapte și biberon, în cazul în care nu alăptezi. Ședința foto poate dura destul de mult,a șa că sigur va trebui să-l schimbi și să-l hrănești pe mititel de câteva ori.

Relaxeaza-te!

Să te relaxezi este cel mai bun lucru pe care îl poți face atât pentru bebeluș, cât și pentru mine. Deoarece sunt atât de mici și sensibili, bebelușii mai plâng și pot fi agitați în timpul sesiunii de fotografie. Pentru a nu le transmite emoțiile tale, relaxează-te și bucură-te de fiecare moment în familie, de fiecare poză și trăire. Eu voi fi alături de tine și bebeluș, astfel că îți promit o experiență de neuitat.

Pregătirea ședinței foto a bebelușului face parte din procesul artistic de fotografiere a nou-născuților și este o etapă frumoasă din viața celor care devin părinți. Pentru mine, este foarte important ca părinții bebelușului să se simtă confortabil, să se implice în crearea scenariilor și să comunice deschis pe toată durata întâlnirii.